HT KOMPLETNA HRANA ZA ODRASLE PSE MAXI PASMINA (LOSOS I RIŽA) - MONOPROTEINSKA

HT MAXI ADULT je potpuna prehrana za odrasle pse u održavanju, bogata ribom.

HT  - HEALTY AND TASTY ( ZDRAVO I UKUSNO )

HT SUPERPREMIUM FOOD je moderna visokokvalitetna linija hrane za pse i mačke, izrađena uz pomoć sofisticirane tehnologije, formulirana od strane naših stručnjaka veterinara te proizvedena sa izabranim sastojcima visoke kvalitete.

 HT SUPERPREMIUM FOOD pruža, zajedno s najboljim okusom, visokometaboliziranu energiju te njeguje optimalan koštani i mišićni rast i osigurava savršeno zdravstveno stanje vaših pasa i mačaka.

HT SUPERPREMIUM FOOD uzima u obzir dobrobit vašeg psa stoga ne sadrži GMO i umjetna bojila, a proizvedena je koristeći sirove materijale čiji su podrijetlo i kvaliteta vrlo dobro poznati.

 HT SUPERPREMIUM FOOD je kompletan asortiman hrane za kućne ljubimce, proizveden pomoću najsuvremenijih formula, te proučavan kako bi zadovoljio potrebe Vaših pasa i mačaka u različitim fazama njihovog života. Ova linija sadrži formule za svaku dob, veličinu i fizičko stanje koje osiguravaju cjelovitu HEALTY AND TASTY (zdrava i ukusna) prehranu.

HT SUPERPREMIUM FOOD formulirana je s najmanje 70% životinjskih proteina, 20% proteina povrća koji potječu od proizvoda za ljudsku upotrebu, te 10% voća, mineralnih soli i vitamina, sukladno prehrani naših predaka.

HT- MAXI ADULT Salmon & Rice MONOPROTEIN 26/16


HT KOMPLETNA HRANA ZA ODRASLE PSE MAXI PASMINA (LOSOS I RIŽA) - MONOPROTEINSKA

HT MAXI ADULT je potpuna prehrana za odrasle pse u održavanju, bogata ribom.

Više detalja

  • 3 kg
  • 12,5 Kg

Sviđa vam se? Podijelite:

Add to wishlist

Proučavana je i formulirana od strane stručnjaka nutricionista kako bi u potpunosti zadovoljila prehrambene potrebe velikih I gigantskih pasa te kako bi pomogla da provedu svakodnevni život u najboljoj fizičkoj formi.

Ova vrlo ukusna i lakoprobavljiva hrana potiče optimalnu apsorpciju i asimilaciju hranjivih tvari. Stoga, sve navedeno rezultira funkcionalnom hranom koja održava opću dobrobit Vašeg psa.

SASTOJCI:
dehidrirano meso lososa (min 30%), riža, kukuruz, pšenica, ulja i masti, kukuruzno brašno, repina pulpa, rogač, vitamini i minerali, cikorijina pulpa, F.O.S. (fruktooligosaharidi), pivski kvasac, vitamin C, ekstrakt ružmarina.

ANALIZA:

SIROVI PROTEINI: 26,00%,
SIROVE MASTI: 16,00%,
SIROVI PRAH: 6,50%,
SIROVA VLAKNA: 1,80%
VLAGA: 8,50%

Kalcij 1,20%
Fosfor 0,80%

VITAMINI I MINERALI po 1 kg proizvoda
Vitamin A: 26000  U.I / Kg
Vitamin D3: 1200  U.I./Kg
Vitamin E: 200 mg / kg

ORGANOLEPTIČKI ADITIVI
Ekstrakt nara
Ekstrakt borovnice
Bioflavonoidi (ekstrakt ploda)

OKVIRNA TABLICA DNEVNOG OBROKA

Težina psa 45 Kg 50 Kg 55 Kg 60 Kg 65 Kg 70 Kg 75 Kg 80 Kg 85 Kg 90 Kg
Obrok 400 g 450 g 465 g 500 g 530 g 560 g 600 g 630 g 650 g 680 g

UPUTSTVO ZA UPOTREBU
Može se koristiti samo ili ovlaženo s malo mlake vode ili juhe. Vašem ljubimcu uvijek ostavite dostupnu svježu vodu. Preporuča se postepen prelazak na drugu hranu. 

ROK TRAJANJA: 18 mjeseci

ZEMLJA PODRIJETLA: Italija

8 Iz iste kategorije