HT KOMPLETNA HRANA ZA ODRASLE PSE SREDNJIH PASMINA (PILETINA I PURETINA)

HT ADULT MEDIUM je potpuna prehrana bogata pilećim i purećim mesom, a namjenjena je odraslim psima u održavanju.

HT  - HEALTY AND TASTY ( ZDRAVO I UKUSNO )

HT SUPERPREMIUM FOOD je moderna visokokvalitetna linija hrane za pse i mačke, izrađena uz pomoć sofisticirane tehnologije, formulirana od strane naših stručnjaka veterinara te proizvedena sa izabranim sastojcima visoke kvalitete.

 HT SUPERPREMIUM FOOD pruža, zajedno s najboljim okusom, visokometaboliziranu energiju te njeguje optimalan koštani i mišićni rast i osigurava savršeno zdravstveno stanje vaših pasa i mačaka.

HT SUPERPREMIUM FOOD uzima u obzir dobrobit vašeg psa stoga ne sadrži GMO i umjetna bojila, a proizvedena je koristeći sirove materijale čiji su podrijetlo i kvaliteta vrlo dobro poznati.

 HT SUPERPREMIUM FOOD je kompletan asortiman hrane za kućne ljubimce, proizveden pomoću najsuvremenijih formula, te proučavan kako bi zadovoljio potrebe Vaših pasa i mačaka u različitim fazama njihovog života. Ova linija sadrži formule za svaku dob, veličinu i fizičko stanje koje osiguravaju cjelovitu HEALTY AND TASTY (zdrava i ukusna) prehranu.

HT SUPERPREMIUM FOOD formulirana je s najmanje 70% životinjskih proteina, 20% proteina povrća koji potječu od proizvoda za ljudsku upotrebu, te 10% voća, mineralnih soli i vitamina, sukladno prehrani naših predaka.

HT- ADULT MEDIUM Chicken & Turkey 26/16


HT KOMPLETNA HRANA ZA ODRASLE PSE SREDNJIH PASMINA (PILETINA I PURETINA)

HT ADULT MEDIUM je potpuna prehrana bogata pilećim i purećim mesom, a namjenjena je odraslim psima u održavanju.

Više detalja

  • 3 kg
  • 12,5 Kg

Sviđa vam se? Podijelite:

Add to wishlist

Proučavana je i formulirana od strane stručnjaka nutricionista kako bi u potpunosti zadovoljila prehrambene zahtjeve pasa normalne fizičke aktivnosti te kako bi pomogla da provedu svakodnevni život u najboljoj fizičkoj formi.

Ova vrlo ukusna i lakoprobavljiva hrana potiče optimalnu apsorpciju i asimilaciju hranjivih tvari. Stoga, sve navedeno rezultira funkcionalnom hranom koja održava opću dobrobit Vašeg psa.

SASTOJCI:
Dehidrirana meso (piletina i puretina 30%), riža, kukuruz, pšenica, ulja i masti, kukuruzno brašno, pulpa repe, rogač, vitamini i minerali, F.O.S. (fruktooligosaharidi), pivski kvasac, vitamina C, ekstrakt ružmarina.

ANALIZA:

SIROVI PROTEINI: 26,00%,
SIROVE MASTI: 16,00%,
SIROVI PRAH: 6,50%,
SIROVA VLAKNA: 2,00%
VLAGA: 8,50%

Kalcij 1,20%
Fosfor 0,80%

VITAMINI I MINERALI po 1 kg proizvoda
Vitamin A: 26000  U.I / Kg
Vitamin D3: 1200  U.I./Kg
Vitamin E: 200 mg / kg

ORGANOLEPTIČKI ADITIVI
Ekstrakt nara
Ekstrakt borovnice
Bioflavonoidi (ekstrakt ploda)

OKVIRNA TABLICA DNEVNOG OBROKA

Težina psa 7 Kg 11 Kg 15 Kg 20 Kg 25 Kg 30 Kg 40 Kg 45 Kg
Obrok 95-125 g 148-195 g 187-246 g 232-305 g 274-361 g 314-414 g 390-513 g 495-651 g

UPUTSTVO ZA UPOTREBU
Može se koristiti samo ili ovlaženo s malo mlake vode ili juhe. Vašem ljubimcu uvijek ostavite dostupnu svježu vodu. Preporuča se postepen prelazak na drugu hranu. 

ROK TRAJANJA: 18 mjeseci

ZEMLJA PODRIJETLA: Italija

8 Iz iste kategorije