POWER DOG


Dodatak prehrani za pse.

Više detalja

Sviđa vam se? Podijelite:

Add to wishlist

POWER DOG je prirodni izvor proteina i aminokiselina povezanih s energetskim elemenatima i vitaminima, ujedno sadrži veliku količinu kreatin-fosfat pojačivača (kao što su Glycine, Arginin, Metionin i Nukleotid fosfate) i razgranate aminokiseline. Kreatin, koji se nalazi u hrani za kućne ljubimce, uglavnom je pohranjen u mišićnom tkivu. Kada je prehrana obogaćena kreatinom i/ili kreatin dodacima, prednosti direktno odlaze u mišiće. Istraživanja pokazuju da je organizam u stanju prirodno promijeniti kreatin-fosfat direktno iz kreatin pojačivača.

To omogućuje mišićima da pohrane više ATP-a prema sljedećoj formuli:

kreatin-fosfat + ADP > kreatin + ATP

Naša istraživanja pokazuju da korištenje POWER DOG-a povećava količinu kreatina u mišićima za 10 do 20 posto. Prema tim istraživanjima, kreatin-fosfat predstavlja 20 do 40 posto tog povećanja. Povećanjem količine kreatina, daje mišićima sposobnost za iskorištavanje ovog elementa 20 puta više kao i ATP stopu. Osim toga, kad se ovaj fenomen doda s podijeljenim aminokiselina, snažno povećava mišićni rad tijekom anaerobne faze. Također, daje prednosti pri anabolizmu i katabolizmu napora tijekom aerobne faze, te nudi bolju izdržljivost i otpornost.

Zajedno s redovitim vježbanjem, POWER DOG pruža sporu i brzu probavu proteina koje povećavaju učinkovitost vašeg psa i njegovu snagu. Ujedno za mlade pse POWER DOG jača njihove kosti prilikom rasta.

NAMIJENA
Rast mladih pasa
Jačanje mišića
Podizanje snage
Povećanje učinkovitosti
Poboljšanje izdržljivosti
Poboljšanje oporavka nakon napora

Ekstrakti dehidrirane bjelančevine jaja,
Aditivi CE:
L-glycin 1,5%;
L-arginine 2,5%;
L-methionine 0,6%;
L-lysine 3%;
L-isoleucine 4%
Ekstrakti prirodnog porijekla bogati tocopherol-ima,
ortofosforna kiselina.

Prirodni proteini (min.) 50%
Prirodna ulja i masnoće (min.) 30%
Vlaga (max.) 7%
Prirodni minerali (max.) 5%
Sirova celuloza 2%

Vitamin A: 8 000 UI/Kg,
Vitamin D3: 1 000 UI/Kg,
Vitamin E: 80.00 mg/Kg

5 Iz iste kategorije